Timsah lidere takıldı: 85-65

Yeşil beyazlılar, grubun iddialı takımlarından Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a 20 sayı farkla mağlup oldu.

Timsah lidere takıldı: 85-65

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi’nin 22.haftasında lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor’a deplasmanda 85-65 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar, Sakarya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk periyotunda başa baş bir mücadele örneği göstermesine karşın bu periyotu 25-20 geride tamamladı. Müsabakanın 2.periyotu oldukça sert müdafaalarla geçti. Yeşil beyazlılar bu periyotta Dejan Borovnjak, Şahin Ekmen ve Yunus Çankaya ile sayılar buldu. Ev sahibi ekip ise Yiğitcan Turna ve Hakan Yapar ile sayılarıyla ayakta kaldı: 40-33. 

Yiğitcan’ı durduramadık

Mücadelenin ikinci yarısı da oldukça zorlu geçti. Sakarya ekibi Tufan Önen ve Kerem Özkan ile sayılar üretirken Bursaspor Durmazlar Dejan Borovnjak, Karlo Vragoviç ve Şahin Ekmen ile sayılar buldu. Karşılaşmanın son periyotuna Sakarya Büyükşehir Belediyespor 11 sayı farkla 64-53 önde girdi. Sakarya Büyükşehir Belediyespor son periyotta üç sayılık bölgesinden Hakan Yapar ve Yiğitcan Turna ile bulduğu sayılar ile farkı açtı maçın bitimine 2.54 kala 79-65 üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda da farkı eritemeyen Bursaspor Durmazlar 85-65 kaybetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X