Timsah nefes aldı

Bursaspor, Avusturya kampının 7.gününü tek idmanla geçirdi.

Timsah nefes aldı

Avusturya Sarlzburg maçının ardından sabah idmanını iptal eden Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu akşam çalışmasında taktik üzerinde durdu. Oyuncuların hırslı görüntüsü teknik heyeti memnun ederken, yeni transferlerden Sinan Bakış attığı gollerle dikkat çekti. Önceki gün kampa katılan Tomas Sivok, Tomas Necid ve Balazs Dzsudzsak’ın yer aldığı idmanda kaleci Mert Günok’un performansıyla göz doldurdu. Bu arada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu çalışma sırasında Bilal Kısa’a uyarılarda bulundu.

Deniz Yılmaz ameliyat olabilir

Bursaspor’da sakatlığı devam eden Deniz Yılmaz, dün tedavi için Almanya’ya gitti. Tecrübeli futbolcunun daha detaylı bir kontrolden geçmek için Almanya’ya gittiği belirtilirken, ameliyat olabileceği ve 4 hafta sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

 

Del Valle ısınıyor

Venezuellalı oyuncu farkını göstermeye başladı.

Avusturya kampının çalışkan isimlerinden biri de Yonathan Del Valle… Önceki gün oynanan Avusturya Sarzlburg maçında 90 dakika forma giyen ve dikkat çekici bir performans gösteren tecrübeli kanat oyuncusu, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun takdirini kazandı. Gerek kanatta gerekse forvet arkasında oldukça etkili olan Del Valle’nin Pablo Martin Batalla ile de arasından su sızmıyor. Arjantinli yıldızla çok çabuk uyum yakalayan deneyimli futbolcu antrenmanlarda yaptığı şakalarla da takım arkadaşlarını gülme krizine sokuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X