Timsah neşe saçıyor

Sakat oyuncusu kalmayan yeşil beyazlılar’da yüzler gülüyor.

Timsah neşe saçıyor

Bursaspor, Akhisar Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor. 1 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri’nde toplanan yeşil beyazlılar, dünü tek idmanla geçirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki antrenmana koordinasyon hareketleriyle başlayan yeşil beyazlılar daha sonra kontrol pas çalışması yaptı. 

Çok şükür

Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada çift kale maç oynandı. Oyuncuların oldukça hırslı ve moralli oldukları gözlenirken, idmana sakatlıkları geçen Sercan Yıldırım, Pablo Martin Batalla ve Ricardo Faty’nin de katılması yüzleri güldürdü. 

Serkan Hoca’ya sürpriz doğum günü

 

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yardımcısı Serkan Salman için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Saha içerisine getirilen pastanın mumlarını üfleyen Serkan Hoca’ya pastanın ilk dilimini Kaptan Serdar Aziz’e takdim etti. 

Deniz coştu, coşturdu

Bursaspor’da Deniz Yılmaz rüzgarı esmeye devam ediyor. Dünkü antrenman öncesin Bekir Yılmaz’ın takımı ile ayak tenisi oynayan yıldız oyuncu mücadeleyi 11-10 kazanınca sevinç gösterileri yaptı. Deniz’in galibiyet sevincine diğer oyuncular da katıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X