Timsah ona yaradı!

Filipe Josue, yeşil beyazlı formayla 7 gole ulaşarak kariyerinin en skorer dönemini geçiriyor. Daha önce önce oynadığı 5 kulüpte ise toplam 12 gol atmıştı.

Timsah ona yaradı!

Bursaspor’da her yaptığı olay olan isimlerden biri de Filipe Josue…Milimetrik pasları, bitirici asistleri ve güzel gollerinin yanı sıra agresifliğiyle ve teknik heyetle yaşadığı diyaloglarla da çok konuşuldu. Sezon başında Porto’dan kiralanan Portekizli orta saha oyuncusunu gününde olduğu vakit izlemek büyük keyif. Şuana kadar yeşil beyazlı formayı 26 maçta giyen Josue, 2 bin 77 dakikada sahada kaldı. 

TOPLAM 12 GOL

Filipe Josue, yeşil beyazlı formayla ligde ve kupada şuana kadar attığı 7 golle kariyerinin en skorer dönemini yaşıyor. Portekizli futbolcu, daha önce oynadığı 5 kulüpte ise toplam 12 gol atmıştı. Porto, Josue’yi Bursaspor hariç bugüne kadar 4 farklı kulübe kiraladı. Portekiz’de Covilha, Penafiel ve Ferreira takımlarının da formasını giyen Josue, Hollanda’da ise Venlo formasını terletti. 

İŞTE PERFORMANSLAR

Paços de Ferreira’da 54 maça çıkan ve 5 gol atan Portekizli, Penafiel’de ise 14 maçta görev yapmış fakat fileleri havalandıramamıştı. Hollanda’da Venlo’da 13 maça çıkap yine gol atamayan Timsah’ın yıldızı, Covilha takımında ise 9 maçta 2 gol atmıştı. Josue, bonservisini elinde bulunduran Porto’yla ise 37 maça çıktı, 5 gol atarak 10 asist yaptı. Bursaspor’da kariyerinin en skorer ve verimli dönemini yaşayan Filipe Josue’nin bonservisini alabilmek için Porto kulübüyle görüşmeler sürüyor. 

 

İŞTE JOSUE’NİN PERFORMANSI

KULÜP     MAÇ      GOL     ASİST

Ferreira   54         5         3

Porto      37         5         10

Bursaspor  26         7         4

Penafiel   14         –         –

Venlo      13         –         –

Covilha    9         2         –

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X