Timsah şen döndü: 61-60

Bursaspor Basketbol Takımı, deplasmanda takipçisi Mersin Büyükşehir Belediyespor engelini de geçerek ikinci yarıya keyifli başladı.

Timsah şen döndü: 61-60

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde zirveyi hedefleyen Bursaspor, ikinci yarının ilk maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor’u 61-60 mağlup etti. B Grubu’nda bir alt basamağında yer alan rakibiyle Servet Tazegül Spor Salonu’nda karşılaşan ancak, maça istediği gibi başlayamayan yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 23-16 geride tamamladı. Potanın Timsahları, ligin ilkyarısında 73-59 mağlup ettiği rakibi karşısında ikinci periyotta üstünlüğü yakalamayı bildi. Rakip potada etkili olan Bursaspor, ikinci yarıya 36-30 önde girdi.

FARKI KORUDU

İkinci yarının başında farkı açmayı başaran yeşil beyazlılar, 40-34 üstünlüğü yakalarken, rakip sayılara engel olamayınca fark yeniden kapandı. Ancak, rakip potada etkinliğini artıran Potanın Timsahları, son çeyreğe 51-43 önde girmeyi bildi. Karşılaşmanın son bölümünde rakip sayılara engel olamayan Bursaspor, yine de mücadeleden 61-60 üstün ayrıldı ve ikinci yarıya keyifli başlarken, ligdeki 12. maçında 11. galibiyetini elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X