Timsah şen şakrak: 3-1

Yeşil beyazlılar, Kardemir Karabükspor’u Mert Örnek, Taiwo ve Kofi’nin golleriyle farklı mağlup etmeyi başardı.

Timsah şen şakrak: 3-1

Erkan Sağlık

U 21 Ligi’nde bu sezon yeniden yapılanma sürecine giren Bursaspor, Kardemir Karabükspor’u 3-1 mağlup ederek yoluna emin adımlarla ilerledi. 

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu. Yeşil beyazlılar, 9. dakikada Mert Örnek’in attığı şık golle 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda devrenin skoru oldu. 

90’da yediler

İkinci yarıda da oyuna ağırlığını koyan yeşil beyazlılar 49. dakikada Taiwo’nun düzgün vuruşuyla skoru 2-0’a getirdi. Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Timsahlar, 67. dakikada bu kez Kofi ile bir gol daha buldu: 3-0. Bu golden sonra oyunu rölantiye alan yeşil beyazlılar, 90. dakikada Talha’nın golüne engel olamadı: 3-1. Bu gol aynı zamanda maçın skoru oldu. 

SAHA: Vakıfköy

HAKEMLER: Osman Gökberk Kaygısız (7) Semih Kocaman (7) Yunus Doğan (7)

BURSASPOR: Muhammed (7) Ramazan (7) Mete (7) Pascal (7) Rüştü (7) Muharrem (7) Burak (7) Taiwo (7) Mert Örnek (7) Furkan (7) Kofi (7)

KARABÜKSPOR: Halit (5) Yasin (6) Emre (6) Koray (5) Talha (6) Birol (6) Arif (6) Emre (5) Batuhan (5) Berkay (5) Fatih (6)

GOLLER: Dk.9 Mert, Dk.49 Taiwo, Dk.67 Kofi (Bursaspor), Dk.90 Talha (Karabük)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X