Timsah seriyi sevdi 83-66

Bursaspor Durmazlar, deplasmanda Beylikdüzü’nü yenerken, hem rakibinden ilk yarının rövanşını aldı hem de üst üste 3. galibiyetini elde etti.

Timsah seriyi sevdi 83-66

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursaspor Durmazlar, deplasmanda İstanbulspor Beylikdüzü’nü 83-66 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı.

Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Potanın Timsahları, ilk çeyreği 22-17 önde tamamladı. İkinci periyotta rakip potada üstün olan ve farkı açan yeşil beyazlılar, devreyi de 45-36 önde tamamlamayı bildi.

FARK AÇILDI

Ligin ilkyarısında 88-78 mağlup olduğu rakibi karşısında mücadelenin ikinci yarısında da üstün oyununu sürdüren Bursaspor Durmazlar, etkili oyununa devam etti. Karşılaşmanın son çeyreğine de 61-55 önde giren yeşil beyazlılar, bu periyotta farkı açtı. Bitime 1 dakika kala farkın 18 sayıya (81-63) çıkaran Potanın Timsahları, karşılaşmadan da 83-66 üstün ayrıldı ve üst üste 3. galibiyetini aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X