Timsah şov sürüyor

Önceki gün voleybol takımında 6 oyuncuyla sözleşme imzalayan Bursaspor, dün de hedefini 1. lig olarak belirleyen basketbol takımına 6 oyuncuyu kattı.

Timsah şov sürüyor

RECAİ UYSAL

Bu sezon statü değişikliği sonrası Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek Bursaspor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. 

Hedefini 1. Lig olarak belirleyen yeşil beyazlılar, anlaşmaya vardığı 6 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle geçtiğimiz sezon takımda yer alan Melih Kapucu sözleşme yenilerken, Kayseri’de oynayan Salih Uğraşan, geçtiğimiz sezon Konya Selçuk Üniversitesi formasını giyen Mete Doğan, Finalspor’da forma giyen Cihad Şahin, BEST Balıkesirspor’da oynayan Serhan Kavut ile Akhisar Belediyespor’dan Okan Özpamir birer yıllık sözleşmeye imza attı

GELECEK SEZONU DA DÜŞÜNDÜK

Hedeflerinin 1. Lig olduğunu belirten Genel Menajer Murat Konuk, “Geçtiğimiz sezon play-off maçlarında mücadele ettik. Bu sezon hedefimiz 1. Lige çıkmak. İddialı bir takım kurduk. Bursa’ya, Bursaspor’a yakışır bir mücadele sergileyeceğiz. Transfer çalışmalarımız devam edecek. Gelecek sezonu da düşünerek bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Başarılı oyuncular da Bursaspor forması giymekten mutluluk duyacaklarını ve başarılı bir sezon geçirip takımı 1. Lig’e çıkarmak istediklerini ifade ettiler.

Mutluluk verici

 

Melih Kapucu Bursaspor’da kaldığı için mutlu olduğunu belirtirken, Okan Özpınar büyük bir camiaya geldiğini ve hedeflerinin üst lig olduğunu ifade etti. 

Cihad Şahin takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söylerken, Salih Uğraşan doğduğu şehrin takımından oynamanın heyecan verici olduğunu belirtti. Serhan Kavut takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söylerken, Mete Doğan da taraftarı olduğu takımın formasını giymenin mutluluğunu yaşayacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X