Timsah umudunu korudu

Deplasmada düşme hattındaki Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi zorlanmadan geçen Frutti Extra Bursaspor, üst üste 3 olmak üzere 21. maçında 10. galibiyetini alarak play-off iddiasını sürdürdü.

Timsah umudunu korudu

ING Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Frutti Extra Bursaspor, deplasmanda düşme hattında yer alan Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi 95-77 mağlup ederek çıkışını sürdürmenin mutluluğunu yaşıyor.

İlk kez mücadele ettiği lige muhteşem bir başlangıç yapan, ancak ardından zaman zaman istemediği sonuçları alan yeşil beyazlılar, aldığı sonuçla play-off iddiasını da sürdürdü.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan Potanın Timsahları, Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda oynanan maçta zayıf rakibi karşısında zorlanmadı.

KATKI VERDİLER

Ligde 11 maçtır kazanamayan rakibi karşısında ilk çeyreği 16-14, devreyi de 45-39 üstün tamamlayan Frutti Extra Bursaspor, son periyoda da 73-55 önde girerken, mücadeleden de 95-77 galip ayrılmayı bildi.

Bu sonuçla 21. maçında 10. galibiyetini elde eden Potanın Timsahları, 1 maç eksiğiyle haftayı 10. sırada tamamladı. Ligde 9 maçı kalan yeşil beyazlılar, üst üste aldığı 3. galibiyetle play-off iddiasını da korumayı başardı.

Frutti Extra Bursaspor’da Olaseni, Perry Jones ve Gian Clavell Lopez 19’ar sayıyla en skorer isimler olurken, Can Maxim Mutaf 14, Christopher Jones 13, Robinson 4, Ender Arslan 3, Tevfik Akdamar 2 ve Dusan Cantekin 2 sayıyla skora katkı sağladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X