Timsah umut verdi

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’da sürdüren Bursaspor, kampın üçüncü gününde Bundesliga takımlarından Hamburg ile kamp yapılan otelin antrenman sahasında maç yaptı. 35’er dakikada 2 devre halinde oynanan karşılaşma her iki yarıda atılan gollerle 1-1 son

Timsah umut verdi

Kampı tamamlamış ve hazır olan rakibi karşısında iyi bir futbol sergileyen Bursaspor’un, golünü 69. dakikada, Cristobal Jorquera’nın şık pasıyla topla buluşan, Cedric Bakambu’dan geldi. Rakibin golü ise 24. dakikada penaltı atışını kullanan Lasogga’dan geldi. 

Bursaspor mücadeleye Mert Günok, Erdem Özgenç, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Emre Taşdemir, Bekir Yılmaz, Ozan Tufan, Filipe Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu, Tomas Necid 11’i ile başladı. İlk 35 dakikayı bu 11’le tamamlayan yeşil beyazlılarda, ikinci devrede oyuna Harun Tekin, Ertuğrul Ersoy, Aziz Behich, Şamil Çinaz, Bakaye Traore, Ozan İpek, Cristobal Jorquera ve Aydın Karabulut dahil oldu. Bursaspor yarın 20.00’de Almanya’nın SV Rödinghousen Kulübü ile hazırlık maçı yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X