Timsah uzatmada yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Gaziantepspor’u ağırlayan Bursaspor, uzatmada yediği gol ile karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Timsah uzatmada yıkıldı!

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında Bursaspor ileGaziantepspor karşı karşıya geldi. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanan mücadelede sezona flaş transferlerle giren Bursaspor, Muhammet Demir’in attığı gole engel olamayınca Gaziantepspor’a 1-0 yenildi ve ikinci maçında da mağlubiyetle ayrıldı.

 

DZSUDZSAK 11’DE, STOCH YEDEK

Yeşil-beyazlı takımın yeni transferleri de kadroda yer aldı. Yeni transferlerden Balazs Dzsudzsak ile Isaac Cuenca ilk kez ilk 11’de yer aldı. Yeni transfer Miroslav Stoch ise yedek başladığı maça ikinci yarıda dahil oldu. Ayrıca Advincula, Sivok, Jorquera gibi isimler de ilk kez taraftarlarının önüne çıkrı.

TERÖRE TÜRK BAYRAKLI TEPKİ

Stadyumun büyük bir bölümünü dolduran Bursaspor taraftarları da mücadele öncesi teröre lanet yağdırdı. Müsabaka öncesi dağıtılan Türk bayraklarını alan taraftarlar tezahüratlarla tepkilerini dile getirdi. Müsabaka öncesinde taraftarlar tribünlerde, altyapıdan yetişen futbolcular ise saha içinde Türk bayrağı salladı. Ayrıca saha içi ve tribünlerde de dev Türk bayrakları açıldı. ‘Kahrolsun PKK’, ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ gibi tezahüratlarda bulunan taraftarlar, oyuncularına da destek verdi. Futbolcuları tek tek tribünlere çağıran futbolcular yumruk şov yaptırdı. Ayrıca teknik direktör Ertuğrul Sağlam lehine de tezahüratlarda bulunuldu. Ayrıca Bursasporlu futbolcuların sahaya ısınmak için siyah formayla çıktığı görüldü.

BURSASPOR’DAN TERÖRE BAYRAKLI PROTESTO

Bursaspor ile Gaziantepspor arasında oynanacak müsabaka öncesi tribünlerde ve saha içinde Türk bayraklı seremoni gerçekleştirildi. Son dönemlerdeki terör olaylarını protesto eden taraftarlar tribünlerde Türk bayrakları sallarken, saha içinde de altyapıda oynayan futbolcular bayraklarla yer aldı.

TOPÇU İLE SAĞLAM İLK KEZ RAKİP

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu ilk kez birbirlerine rakip oldu. Uzun yıllar aynı takımda oynayan ve Bursaspor’un şampiyon olduğu sezonda birlikte çalışan ikili, müsabaka öncesinde birbirlerine başarı dileklerini sundu.

MAÇTAN DAKİKALAR

19. dakikada Josue’nin pasıyla sağ çaprazdan ceza sahası içerisine giren Sercan’ın şutu az farkla auta çıktı.

22. dakikada Dzsudzsak sağ kanattan ortaladığı topta Sivok’un kafa vuruşu az farkla auta gitti.

29. dakikada Dzsudzsak’ın ceza sahası dışından çektiği şutu Karcemarskas köşeden son anda çıkarttı.

30. dakikada Dzsudzsak’ın sol kanattan ortaladığı topa arka direkte gelişine vuran Emre’nin şutu üstten dışarıya çıktı.

40. dakikada Muhammet’in pasıyla sol kanattan içeriye giren Larsson’un şutunu Mert kornere gönderdi.

 

55. dakikada Jorquera’nın sol kanattan ortaladığı topa gelişine vuran Dzsudzsak’ın şutunu Karcemarskas kornere tokatladı.

58. dakikada Jorquera’nın ceza sahası dışından çektiği şut az farkla üstten auta gitti.

72. dakikada Dzsudzsak’ın pasında hareketlenen Sercan, iki oyuncudan sıyrılıp kaleci Karcemarskas ile karşı karşıya kaldı. Sercan’ın sert şutu üstten auta çıktı.

74. dakikada sol kanattan topla buluşan Stoch’un rakibinden sıyrılarak çektiği şut az farkla auta gitti.

83. dakikada Dzsudzsak’ın ceza sahası dışından çektiği şutu Karcemarskas kurtardı.

90+1. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Muhammet, düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi. 0-1

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Özgür Yankaya xx, Alpaslan Dedeş xx, Cemal Bingül xx

 BURSASPOR:  Mert Günok, Luis Advincula, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Emre Taşdemir, Şamil Çinaz, Cristobal Jorquera (Bekir dk. 76), Isaac Cuenca (Stoch dk. 46), Filipe Josue, Balazs Dzsudzsak, Sercan Yıldırım

YEDEKLER: Harun Tekin, Dany Nounkeu, Mert Örnek, Erdem Özgenç, Aziz Behich

TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

 GAZİANTEPSPOR:  Kaarcemarskas, Arokoyo, Daniel Larsson (Orhan Çınar dk. 89), Vranjes, Abdulkadir (Erdem Şen dk. 69), Lima Abuda, Demba, Muhammet, Chibuike (Mustafa Durak dk. 85), Barış Yardımcı, Fernando Oliveria

YEDEKLER: Bora, Mehmet Sedef, İ.Haktan Odabaşı, Süleyman Özdamar

TEKNİK DİREKTÖR: Mutlu Topçu

GOL: Muhammet (dk. 90+1) (Gaziantepspor)

SARI KARTLAR: Josue, Serdar, Şamil, Stoch (Bursaspor), Oliviera, Karcemarskas, Muhammet (Gaziantepspor)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X