Timsah yine galip gelemedi

İlk 4 haftada galibiyet çıkaramayan Bursaspor, Süper Lig’in 5. haftasında da deplasmanda öne geçtiği maçta Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Timsah yine galip gelemedi

Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında Bursaspor, Çaykur Rizespor’a konuk oldu.

Çaykur Didi Stadı’ndaki karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bursaspor’un golü 16. dakikada Sakho’dan gelirken, ev sahibi Çaykur Rizespor’un golünü ise 58. dakikada Fernando Boldrin kaydetti.

İyi futbola rağmen ligde oynadığı ilk 4 maçta galibiyet çıkaramayan Timsah, bu hafta da berabere kalarak puanını 4’e yükseltti.

Ligde üst üste 4. beraberliğini alan Samet Aybaba’nın öğrencileri ligin 6. haftasında evinde Başakşehir’i konuk edecek.

VAR NEDENİYLE İPTAL EDİLEN GOL

Sakho, 34. dakikada ikinci kez topu ağlara gönderdi ama VAR incelemesi sonrası ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

BURSASPOR’UN İLK 5 HAFTA PERFORMANSI

1. HAFTA: Fenerbahçe: 2 – 1 :Bursaspor
2. HAFTA: Bursaspor: 0 – 0 :Kayserispor
3. HAFTA: A. Konyaspor: 1 – 1 :Bursaspor
4. HAFTA: Bursaspor: 1 – 1 :Beşiktaş
5. HAFTA: Çaykur Rizespor: 1 – 1 :Bursaspor

MAÇTAN DAKİKALAR

1′ Maç başladı.

3′ Bursaspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Yusuf Erdoğan tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

3′ Allano Lima, ceza sahası yan çizgisine yakın bir noktada Aminu Umar tarafından faulle durduruluyor.

4′ Bursaspor takımından Iasmin Latovlevici sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

6′ Çaykur Rizespor takımından Matic Fink sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor, top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

9′ Bursaspor’dan Aytaç Kara sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

11′ Bursaspor’dan Iasmin Latovlevici sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

13′ Bursaspor takımından Yusuf Erdoğan sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

16′ GOOOLLL! Bursaspor Sakho’nun golüyle  1-0 öne geçiyor.

25′ Ç. Rizespor’da Fernando Boldrin, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Okan Koçuk kurtarıyor.

28′ Bursaspor’da Ertuğrul Ersoy hakem Suat Arslanboğa tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

33′ Bursaspor kalesinde büyük tehlike… Braian Samudio’nun vurduğu top direkten dönüyor.

45′ Sağ kanatta topla buluşan Vedat Muriqi, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan kaleye şut çekiyor, kaleci Okan Koçuk kurtarıyor.

46′ İkinci yarı başladı.

55′ Bursaspor’da oyuncu değişikliği… Henri Saivet oyundan çıkarken Stephane Badji oyuna giren isim.

58′ Çaykur Rizespor, Fernando Boldrin’in attığı gol ile maçta skoru 1-1 yaptı.

59′ Çaykur Rizespor takımında oyuncu değişikliği; Robin Yalçın oyundan çıkarken Süleyman Koç oyuna giren isim.

66′ Bursaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yusuf Erdoğan çıkıyor ve yerine Tunay Torun oyuna giriyor.

77′ Bursaspor takımında Stephane Badji hakem Suat Arslanboğa tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

80′ Bursaspor takımında oyuncu değişikliği; Furkan Soyalp oyundan çıkarken Bogdan Stancu oyuna giren isim.

81′ Allano Lima, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Aminu Umar tarafından faule maruz kalıyor.

81′ Bursaspor, Allano Lima ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Allano Lima tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

83′ Çaykur Rizespor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Fernando Boldrin çıkıyor ve yerine Mustafa Saymak oyuna giriyor.

84′ Bursaspor, Bogdan Stancu ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor

89′ Çaykur Rizespor takımında oyuncu değişikliği; Braian Samudio oyundan çıkarken Oleksandr Gladky oyuna giren isim.

 

KADROLAR

BURSASPOR: Okan Koçuk, Iasmin Latovlevici, Ertuğrul Ersoy, Aurelien Chedjou, Barış Yardımcı, Aytaç Kara, Allano Lima, Furkan Soyalp, Henri Saivet, Yusuf Erdoğan, Diafra Sakho 

Yedekler: Muhammed Şengezer, Ataberk Dadakdeniz, Santiago Vergini, Umut Meraş, Burak Kapacak, Stephane Badji, Tunay Torun, Umut Nayir, Bogdan Stancu, Jires Kembo-Ekoko

Ç. RİZESPOR: Gökhan Akkan, Orhan Ovacıklı, Jaroslaw Jach, Matic Fink, Jakub Brabec, Marwane Saadane, Fernando Boldrin, Aminu Umar, Braian Samudio, Robin Yalçın, Vedat Muriqi

Yedekler: Samir Ujkani, Mehmet Uslu, Montassar Talbi, Süleyman Koç, Mustafa Saymak, Davide Petrucci, Abdullah Durak, Ali Çamdalı, Emir Han Topçu, Oleksandr Gladky

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X