Timsah yiyor ama atamıyor

Ligin ilk yarısında kalesinde 17 maçta 19 gol gören yeşil beyazlılar, 30 maç sonunda 51 gol yedi.

Timsah yiyor ama atamıyor

Beşiktaş maçında zoru başarmak isteyen Bursaspor, ligin ikinci yarısında 2 sıkıntıyı bir arada yaşadı. Yeşil beyazlılar bu süreçte kolay gol yiyen, zor gol atan takım görüntüsüne büründü. Son 3 haftada kalesinde 16 görerek büyük hayal kırıklığı yaratan yeşil beyazlılar 30 maçlık periyotta 51 gol yiyerek, en çok gol yiyen takımlar arasında 5.sıraya yerleşti. Aytemiz Alanyaspor 56 gol ile lig de en çok gol yiyen ekip durumunda.

En kötüsü Adanaspor

Bursaspor ilk yarı sonunda 17 maçta kalesinde 19 gol görürken, devre itibarı ile en az gol yiyen 6.takım konumundaydı. Yeşil beyazlılar ligin 2.yarısında oynadığı 13 karşılaşmada yalnızca 9 gol atabildi. Ligin son 4 haftasını girilirken, Bursaspor lig’de en az gol atan 4.takım durumunda. Yeşil beyazlılar rakip fileleri ise yalnızca 30 gol havalandırabildi. 8.sırada bulunan Gençlerbirliği ve 17.sırada bulunan Gaziantepspor 28, son sırada bulunan Adanaspor da 23 gol ile en az gol atan ekipler sıralamasında ilk üçte yer aldılar. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X