Timsah zafere alıştı 3-2

Bursaspor Yüksekoba, evinde kendisi gibi yenilgisi bulunmayan Bolu Belediyespor engelini 3-2’yle geçti ve Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde 5’te 5 yaptı.

Timsah zafere alıştı 3-2

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor Yüksekoba, kendisi gibi oynadığı 4 maçı da kazanan Bolu Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek 5’te 5 yaptı ve yoluna namağlup devam etti. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşma büyük heyecana sahne olurken, yeşil beyazlılar, galibiyete final setinde ulaştı. Rakibi karşısında karşısında ilk 2 seti alan Filenin Timsahları, 2 seti kaybedince zafer tie-break setinde geldi. İlk seti 25-23 alan Bursaspor Yüksekoba, ikinci sette de rakibine 25-21 üstünlük sağladı.

HEYECAN YAŞANDI

Karşılaşmanın üçüncü setinde etkisiz kalan yeşil beyazlılar, rakibinin 25-14’lük üstünlüğünü önleyemezken, dördüncü set de konuk ekibin 25-22’lik üstünlüğüyle sona erdi. Müsabakanın final seti de büyük heyecana sahne oldu. Filenin Timsahları, tie-break setinde rakibine 17-15 üstünlük sağlarken, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Rakibine ilk ypenilgisini tattıran Bursaspor, böylece ligdeki 5. maçını da galibiyetle tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X