Timsah zirvede bitirdi

Bu sezon Kadınlar Voleybol 3. Ligi’nde oynadığı 18 maçı da kazanan Bursaspor, Ankara’da yapılacak play-off yarıfinaline lider gitmeye hak kazandı.

Timsah zirvede bitirdi

Kadınlar Voleybol 3. Ligi 3. Grup’ta zirvede yer alan Bursaspor, normal sezonun son maçında deplasmanda Anadolu Üniversitesi’ni 3-1 mağlup ederek play-off’a lider gitmeye hak kazandı. 

Dün oynadığı maçla 18’de 18 yapan ve iddiasını ortaya koyan yeşil beyazlılar, Anadolu Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanan maçta da zorlanmadı. Bu sezon oynadığı 18 maçta rakiplerine sadece 1 set veren Filenin Timsahları, Ankara’da gerçekleştirilecek play-off ilk turu öncesinde de moral buldu.

PLAY-OFF ANKARA’DA

Rakibi karşısında ilk seti 25-20 kaybeden  Bursaspor, ikinci setten 25-22 üstün ayrıldı. Karşılaşmanın üçüncü setinde rakibine 25-11 üstünlük sağlayan yeşil beyazlılar, dördüncü seti de 25-22 alarak mücadeleden 3-1 galip ayrılarak play-off’a namağlup lider olarak gitmeye hak kazandı. 

Filenin Timsahları, Ankara’da 15-17 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek play-off yarıfinalinde Tire Belediye, Osmancık ve Arnavutköy Belediye ile karşılaşacak. Bursaspor, yarıfinal grubunu ilk 2 içinde bitirirse 21-23 Mart tarihleri arasında yine Ankara’da yapılacak final grubunda 2. Lig’e çıkabilmek için mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X