Timsah zirveye kondu

Trabzon’da hafta sonunda gerçekleştirilen Erkekler Masa Tenisi 1. Lig 2. Etap müsabakalarında 7’de 7 yapan Bursaspor, ilkyarıyı da tek yenilgiyle liderlik koltuğunda kapattı.

Timsah zirveye kondu

Erkekler Masa Tenisi 1. Lig 2. etap müsabakaları hafta sonunda Trabzon’da yapıldı. Ligde fırtına gibi esen Bursaspor, oynadığı 7 maçı da kazanarak ilkyarıyı zirvede bitirmeyi başardı. Hikmet Hocaoğlu’nun öğrencileri, Trabzon’da rakip tanımazken, iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Mustafa Arslan, İsmail Kuşoğlu ve Hakan Erbay’dan oluşan Bursaspor, 2. etapta ilk olarak Antalya ASAT Gençlik Spor Kulübü’nü 3-1,  ardından Malatya Büyükşehir Belediyespor’u 3-1’le geçmeyi bildi. Ardından Fenerbahçe ile karşılaşan yeşil beyazlılar, rakibine 3-1 üstünlük sağlarken, Veteran MTD İstanbul’u da 3-2’yle geçmeyi bildi.

YENİLGİ ALMADI

Yalova Belediyespor’u 3-0’la geçen Bursaspor, ardından İzmir Büyükşehir Belediyespor engelini 3-0 ve bir diğer Bursa ekibi Tofaş’ı da 3-1 mağlup etti ve 7’de 7 yaparak ilkyarıyı liderlik koltuğunda tamamladı. Yeşil beyazlılar, böylece ilkyarıda oynadığı 15 maçta 14 galibiyet alarak 29 puanla zirvede yer aldı. Bu arada Trabzon’da mücadele eden bir diğer Bursa ekibi Tofaş da oynadığı 7 maçta 5 galibiyet alırken, oynadığı 15 maçta 8 galibiyet, 7 mağlubiyetle ilkyarıyı 23 puanla 7. sırada bitirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X