Kritik maç bitti… Timsah’ın zirve yürüyüşü…

Ligdeki son 2 maçından galibiyet çıkaran Bursaspor, Akhisar’dan da 3 puanla dönüyor. Mücadelenin ilkyarısında her iki takım da gol yollarında başarılı olamazken, karşılaşmanın 57. dakikasında Seleznov, Timsah’a 3 puanı getiren isim oldu.

Kritik maç bitti… Timsah’ın zirve yürüyüşü…

Yeşil beyazlı takımın golü 57. dakikada geldi… Serdar Özkan’ın sağdan ortasına Seleznov, kafayla topu ağlara gönderdi ve Bursaspor’u 1-0 öne geçirdi.

Seleznov, 88. dakikada ikinci sarı kartan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

8 dakika uzayan mücadelede başka gol olmayınca Bursaspor sahadan 3 puanla ayrıldı… Yeşil beyazlılar bu sonuçla puanını 33’e çıkartıp, maç fazlasıyla 2. sıraya oturdu.

AKTAŞ YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor’un Akhisarspor’la deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da yerinde takip etti. Başkan Aktaş, Spor Toto Akhisar Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman’la birlikte izledi.

TARAFTAR YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Bursasporlu taraftarlar dünkü mücadelede de takımlarını yalnız bırakmadı. Bursaspor’un gittiği her deplasmanda takıma destek olan yeşil beyaz sevdalıları, Spor Toto Akhisar Stadı’ndaki yerlerini de aldılar. 90 dakika boyunca takımlarını destekleyen Bursasporlu taraftarlar alına galibiyetle de stattan keyifli ayrıldılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X