Timsah’a akademik destek

Bursaspor, Uludağ Üniversitesi ile birlikte çalışmaya devam ediyor.

Timsah’a akademik destek

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ve beraberindeki heyet dün Özlüce Tesisleri’nde Başkan Ali Ay ile bir araya geldi.

Görüşmede Uludağ Üniversitesi ile Bursaspor’un daha önce yaptığı protokol anlaşmasının detayları ele alındı.

Başkan Ali Ay, ‘Hem altyapımız hem de diğer branşlarımız ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Sporcularımızın gelişiminin yanı sıra taraftarlarımızın profilinin gelişmesi ve zenginleşmesi, sanayicilerimizin Bursaspor’a daha fazla destek vermesi gibi çeşitli konularda yapılan çalışmalar kesinlikle faydalı olacaktır’ dedi.

SADECE FUTBOL DEĞİL

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay ise, şöyle konuştu: ‘Bursaspor taraftarı olarak belki aklımıza ilk olarak futbol branşı geliyor ama artık Bursaspor’un tüm branşlarından bahsediyoruz. Biz daha önce bir protokol imzalamıştık. 2015-16 sezonunda alt yaş kategorisindeki oyuncuların performans testleri yapıldı. Yönetim değişikliğinin ardından protokolü yenileyebiliriz.

Eski protokolümüz de 2015-2016 yarı yılında Bursaspor teknik heyetinden desteği almıştık. Biz şimdi yeniden neler yapabiliriz, bunları değerlendiriyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X