Timsah’a Aydın şoku

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu mücadelesinde Aydınspor 1923 ile karşı karşıya gelen Bursaspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Timsah’a Aydın şoku

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda Bursaspor’u 1-0 mağlup eden Aydınspor 1923, gruptaki ilk galibiyetini aldı.

17. dakikada Aydınspor 1923 öne geçti. Sol kanattan Vedat Budak’ın kullandığı köşe vuruşunda kale alanı yakındaki Reşo Akın, kafa ile topu ağlara gönderdi: 1-0.

Bursaspor’da ilk sarı kartını 38. dakikada gören John, 44. dakikada ikinci kez sarı kartla cezalandırıldı ve oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Bursaspor’da 57. dakikada sakatlanan Merter Yüce, oyuna devam edemedi. Yeşil-beyazlı ekip, 3 değişiklik hakkını kullandığı için müsabakayı 9 kişi sürdürdü.

Karşılaşmayı Aydınspor 1923 1-0 galip tamamladı.

Aydınspor 1923’ten Vedat Budak, attıkları golden sonra formasını açarak, üzerinde ‘Şehmus Özer’ yazılı tişörtle, geçen gün trafik kazasında hayatını kaybeden Amed Sportif Faaliyetler Takım Kaptanı Şehmus Özer’i andı.

Akhisar Belediyespor’un 5 puanla lider durumda bulunduğu G Grubu’nda, dörder puana sahip Bursaspor ikinci, Aydınspor 1923 üçüncü, 3 puanlı Ümraniyespor ise son sırada yer aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X