Timsah’a bilimsel destek

3 maçta alınan ağır yenilgiler sonrası özgüven sorunu yaşayan yeşil beyazlılar’da devreye mentör giriyor… Bursaspor, son olarak Fenerbahçe Basketbol takımında görev yapan İbrahim Erk’le anlaşmaya vardı. Erk, bugünden itibaren oyunculara psikolojik katkı

Timsah’a bilimsel destek

Bursaspor’da pazartesi günü oynanacak kritik Beşiktaş maçı öncesi tam anlamıyla seferberlik ilan edilmiş durumda. Taraftarlar takımlarına destek vermek için maç biletlerine hücum ederken, başta başta Başkan Ali Ay olmak üzere yeşil beyazlı yönetim de Özlüce Tesislerine adeta kamp kurdu. Son haftalarda alınan ağır yenilgilerin izlerini silmek isteyen yeşil beyazlılar’da kritik hamle teknik direktör Adnan Örnek’ten geldi. 

EN SON FENERBAHÇE’DE ÇALIŞTI

Gerek taktik teknik gerekse kondisyon olarak ekibiyle birlikte takımı bu karşılaşmaya hazırlamaya çalışan Örnek, 3 karşılaşmada alınan sonuçlar nedeniyle büyük özgüven kaybı yaşayan öğrencilerini tekrar özgüven aşılama adına mentör desteğini devreye koyuyor. Bu konuda daha önce A Milli Takıma psikolojik danışmanlık ekibinde yer alan ve son olarak Fenerbahçe Basketbol takımında görev yapan İbrahim Erk ile anlaşmaya varıldı. 

TEK TEK GÖRÜŞECEK

Bugün Bursa’ya  gelerek çalışmalara başlayacak olan Erk’in Teknik Direktör Adnan Örnek ile bir toplantı yapacağı öğrenilirken,  mental olarak hangi hamlelerin yapılması gerektiği konusunda bilgi vereceği kaydedildi. Tek tek ve takım olarak yapılacak terapi programlarında İbrahim Erk’in moral motivasyon ve özgüven konusunda yeşil beyazlı oyunculara psikolojik destek vereceği ifade edildi. Bu arada erk’in Bursaspor’un geçmiş maçlardan oluşan oyuncu performansları ile ilgili video klip istediği belirtildi.

Akhisar belediye, Galatasaray ve son oynanan Çaykur Rize karşılaşmasında rakiplerine farklı mağlup olan, alınan bu sonuçlar nedeniyle adeta ‘tükenmişlik’ sendromu gözlemlenen Bursaspor’da İbrahim Erk’in 3 gün boyunca yeşil beyazlı oyuncuları terapiye alacağı kaydedildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X