Timsah’a büyük ilgi!

Bursaspor Durmazlar’ın başarılı oyuncuları Erdem İlter, Şahin Ekmen ve Karlo Vragoviç öğrencilerle buluştu.

Timsah’a büyük ilgi!

Hamitler Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’ndeki panele katılan yeşil beyazlı sporcuları öğrenciler, tezahüratlar, pankartlar ve meşalelerle karşıladı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk isteyen Bursaspor Durmazlar’ın başarılı oyuncuları Erdem İlter, Şahin Ekmen ve Karlo Vragoviç Hamitler Şehit Onbaşı Hakan Yutkun Anadolu Lisesi’nde öğrenciler ile bir araya geldi. Öğrenciler, potanın Timsahları’nı okul girişinde tezahüratlar, pankartlar ve meşalelerle karşıladı. Bursasporlu oyunculara üçlü çektiren öğrenciler daha sonra konferans salonuna geçtiler.

TARAFTARLAR MÜKEMMEL

Yaklaşık 4 ay önce Bursaspor Durmazlar forması giymek için Bursa’ya geldiğini ve çok mutlu olduğunu dile getiren Hırvat oyun kurucu Karlo Vragoviç, ayrıca Timsah’ın mükemmel bir taraftara sahip olduğunu söyledi. Vragoviç, ’11 yaşında basketbol hayatına atıldım. Hırvatistan, Bosna Hersek, İtalya ve Makedonya’da forma giydim. Bursa’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarın sevgisi mükemmel. Geçtiğimiz hafta sonu Ç.Rizespor maçında Teksas tribünündeydim. Mükemmel bir taraftar kitlesine sahibiz’ dedi.

HEDEF PLAY-OFF

Timsah’ın yerli oyuncuların Şahin Ekmen, ‘Bursaspor’da oynuyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizi burada çok iyi karşıladınız. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu yılki hedefimiz Play-Off oynamak. Şuana kadar İyi de gidiyoruz. Hepinizi maçlarımıza bekliyoruz’ derken, Erdem İlter ise, ‘Türkiye’de en üst ligde 7 yabancı oynatma hakkı var. Bu nedenle Türk oyuncular az forma şansı buluyor. Çok iyi performans gösteren Sinan Güler bence ligin en iyi oyuncularından’ diye konuştu.

Yeşil beyazlı basketbolcular okulun “Benim Şehrim ve Benim Takımım” adlı koridorunu ziyaret ettiler.

Potanın Timsahları günün anısına öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X