Timsah’a destek ziyareti

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ Bursaspor Kulübü’nü ziyaret etti.

Timsah’a destek ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Yavuz Uğurdağ ile yönetim kurulu üyeleri Özlüce Tesisleri’nde Başkan Ali Ay ve yönetim kurulunu ziyaret etti. 

Süper Lig’in 1. Haftası’nda deplasmanda oynanacak Başakşehir maçı için başarı dileklerinde bulunan Şahin ve Uğurdağ her zaman kulübün yanında olacaklarını belirttiler. Bursaspor Başkanı Ali Ay, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Yavuz Uğurdağ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. 

Her zaman yanınızdayım

Bursaspor’a hizmet etmekten büyük keyif aldığını belirten Şahin, ‘Bursaspor’la beraber olmak, Bursaspor’a hizmet etmek, projelerin içerisinde bulunmak çok büyük onur. Kulübümüzün önüne çıkan idari problemleri çözme konusunda şahsıma tebliğ edildiğinde yardımcı olmaya çalışıyorum. Başakşehir maçından önce yönetimimize başarı dileklerimizi iletmek için İnegöl’ümüzün çok önemli markası İnegöl Mobilya Fuarı Şirketi Başkanı ve yöneticileri ile birlikte ziyaret ettik. İnşallah geçen sezon yaşadığımız o ızdırap dolu günler bir daha yaşamayız. Cuma günü başlayacak lig öncesi kulübümüze başarılar diliyoruz. Başakşehir maçında da stadyumda olacağız’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X