Timsah’a durmak yok: 71-68

Türkiye Basketbol Ligi’nde seriye bağlayan yeşil beyazlılar yine kazandı.

Timsah’a durmak yok: 71-68

Deplasmanda Yalova Belediyespor engelini de kayıpsız geçen Bursaspor, üst üste 11. galibiyetini aldı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Bursaspor Durmazlar, deplasmanda Yalova Belediyespor’u 768 yenerek üst üste 11. galibiyetini aldı. 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan yeşil beyazlılar, ilk çeyreği 22-21 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Potanın Timsahları, 16’da farkı 5 sayıya (34-29) çıkartırken, bitime 1 dakika kala 39-37 geriye düşerken, ilkyarı 39-39 eşitlikle tamamlandı.

NEFES KESTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Bursaspor, devrenin başında üstünlüğü kaptırdı. Sayı üretmekte zorlanan yeşil beyazlılar, farkın açılmasına da engel olamadı. 28’de 55-49 geriye düşen Potanın Timsahları, son çeyreğe 57-54 geride girdi. Nefes kesen son çeyrekte üstünlük sürekli el değiştirdi. Son dakikaya 69-68 üstün giren Bursaspor, kalan bölümde rakibine sayı şansı tanımadı ve karşılaşmadan 71-68 galip ayrıldı. Bu sonuçla yeşil beyazlılar, üst üste 11. galibiyetine imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X