Timsah’a Japon ön libero geldi

Bursaspor yönetimi sağ gösterip sol vurdu ve Japon öl liberoyu Bursa’ya getirdi.

Timsah’a Japon ön libero geldi

Yeşil beyazlılar gizliden yürüttüğü transfer görüşmeleri sonucunda Hertha Berlin’in 29 yaşındaki yıldız oyuncusu Hajime Hosogai’yi sezon sonuna kadar kiraladı.

Bursaspor transferde sağ gösterip sol vurdu. Daha önce tek ön libero alacağını açıklayan ve bu anlamda Genoa’nın Slovak yıldızı Juraj Kucka ile temaslarını sıklaştıran yeşil beyazlılar, son dakika bombasını Hertha Berlin’in Japon Yıldızı Hajime Hosogai’yi transfer ederek patlattı. Fernando Belluschi ve Ozan Tufan’ın takımdan ayrılmasından sonra ön liberoda büyük sıkıntı yaşayan Bursaspor, Japon oyuncuyla bu bölgeyi sağlama almayı planlıyor. 

Almanya’da oynadı

Başkan Recep Bölükbaşı yönetimi gece geç saatlerde Bursa’ya getirdiği Japon yıldızı Hertha Berlin’den kiraladı. 29 yaşındaki tecrübeli ön libero geçtiğimiz sezon 20 maçta forma giyerken 1 asist yapma başarısı gösterdi. 30 Haziran 2017’de sözleşmesi bitecek olan Hosogai daha önce Urawa Red Diamonds, Augsburg ve Bayer Leverkusen formaları giymişti. Japonya Milli Takımı’nda da 28 maçta görev aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X