Timsah’a Makedon kardeş

Bursaspor, Makedonya Ligi takımlarından Üsküp ile kardeş takım protokolü imzaladı.

Timsah’a Makedon kardeş

Bursaspor ile Makedonya ligi ekiplerinden Üsküp arasında işbirliği anlaşması yapıldı. Özlüce yapılan imza protokolüne Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Üsküp Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi ve Üsküp Spor Kulübü Başkanı Eyüp Ademi katıldı. Yapılan anlaşma gereği, Bursaspor ile Üsküpspor kardeş kulüp oldu. Başkan Altepe, Bursaspor’un Doğu Avrupa’nın takımı olma yolunda bir adım daha attığını söyledi. 

Hedef Avrupa takımı olmak

Altepe, ‘Türkiye dışında dünyanın izlediği bir takım olmak en büyük hedefimiz. Başta Balkanlar olmak üzere değişik ülkelerin takımlarıyla işbirliği anlaşmalarına gidiyoruz. Bugün de onlardan birini gerçekleştirdik. Makedonya’nın en önemli kulüplerinden biri olan Üsküpspor ile kardeşolduk’ dedi. Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise, Kosova’nın Priştine ve Gilan takımlarının ardından Üsküpspor takımıyla kardeşlik anlaşması imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Açıklamaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Çayır Belediye Başkanı İzzet Mecidi ve Üsküp Spor Kulübü Başkanı Eyüp Ademi, işbirliği protokolüne imza attı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X