Timsah’a Murat Yakın!

Bursaspor yönetimi, dün OLAY Spor’un gündeme getirdiği 41 yaşındaki teknik adamda karar kıldı.

Timsah’a Murat Yakın!

Uşakspor ve Galatasaray maçlarında takımın başında Ersel Uzgur olacak. Başkan Bölükbaşı ise en son Spartak Moskova’yı çalıştıran genç teknik adamla anlaşmaya çok yakın.

Bursaspor’da Ertuğrul Sağlam’la yolların ayrılmasından sonra takımın başına kimin geçeceği merak ediliyor. 2-1’lik Kayserispor mağlubiyeti sonrası yaşanan flaş gelişmenin ardından Başkan Recep Bölükbaşı tüm yetkiyi alırken, gündemdeki teknik adamlarla görüşmeler başladı. Ancak salı günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak Uşakspor ve cuma günkü Galatasaray karşılaşmalarında takımın başında Ersel Uzgur olacak. 

Dil bilen hoca aranıyor

Başkan Bölükbaşı’nın bu süreçte Uzgur ve ekibinin de yapacaklarını görmek istediği belirtildi. Yeşil beyazlı yönetim yabancı bir hocaya sıcak bakmazken takımda yabancı oyuncuların çokluğundan dolayı İngilizce, Almanca, Portekizce ve İspanyolca dillerinden bir kaçını bilen yerli bir isime takımı emanet etmeyi planladığı gelen haberler arasında. 

Görüşecekler

Bu doğrultuda Başkan Recep Bölükbaşı’nın yeni teknik direktör olarak hedefindeki ilk ismin Murat Yakın olduğu belirtiliyor. En son Rusya’da Spartak Moskova’yı çalıştıran Yakın’la ön görüşmenin yapıldığı ve hafta arasında tekrar bir araya gelinerek kesin anlaşmanın yapılacağı ifade ediliyor. 41 yaşındaki çalıştırıcı, Spartak Moskova’da 32 maçta 13 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetlik bir performans sergilemişti. Genç teknik adam İsviçre’de Frauenfeld, Thun ve Basel takımlarında da görev yaptı. 

Murat Yakın’ın teknik direktörlük performansı

Kulüp              O      G    B    M

S.Moskova     32     13     8   11

Basel              99     57   26   16

Luzern            46     19   15   12

Thun               74     35   22   17 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X