Timsah’a piyango: 3-0

Bursaspor, deplasmanda alt sıralarda yer alan Yeşilyurt’u yenerken, Alaşehir kaybetti ve normal sezonun bitimine 1 hafta kala yeşil beyazlılar, 4. sıraya yükseldi.

Timsah’a piyango: 3-0

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda geçtiğimiz hafta evinde Karşıyaka’ya yenilerek play-off yolunda yara alan Bursaspor, deplasmanda Yeşilyurt’u 3-0 mağlup etti. 

Yeşilyurt Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada file önünde etkili bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, rakibine set vermeden geçti. Karşılaşmanın ilk setini 25-16 alan Filenin Timsahları, ikinci sette de etkili gözüktü. Bu seti de 25-22 alan Bursaspor, rakibinin direncini iyice kırdı.

KADER HAFTASI

Karşılaşmanın üçüncü setini de 25-19 alan yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle moral bulan Filenin Timsahları, Alaşehir Belediyespor’un Manisa Büyükşehir Belediyespor’a yenilmesiyle bitime 1 hafta kala 4. sıraya yükseldi. 

Bursaspor, play-off’ta mücadele etme hakkını kazanabilmek için son haftada lider Beylikdüzü’nü yenmesi gerekiyor. Yeşil beyazlılar, bu maçı kazanamazsa Alaşehir Belediyespor’un Rota Koleji’ne kaybetmesini bekleyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X