Timsah’a yeni sponsor!

Yeşil beyazlı kulüp, Ofix.com ile yaptığı anlaşma çerçevesinde 1 yıllık tüm kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayacak.

Timsah’a yeni sponsor!

Bursaspor, ofis malzemeleri konusunda hizmet veren Ofix.com firmasıyla yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen törene Kulüp Genel Müdürü Erhan Başoğlu ile Ofix.com kurucularından Alptekin Yıldız katıldı. Yıldız, partnerlik olarak en uygun spor kulübünün Bursaspor olduğunu düşündükleri için ilk sponsorluklarını Bursaspor ile yaptıklarını söyledi.

Masa Tenisi için söz aldık

Anlaşmanın hayırlısı olmasını dileyen Yıldız, ‘Bu sponsorluk ile Ofix.com önümüzdeki 1 yıl içinde Bursaspor’un ofis malzemelerinin tedarik edecek. Kendinizi bir iş yerinde hayal edin; sandalye, masa, çay, şeker, deterjan, kartuştan, tonere kadar aklınıza gelecek her şey bizde mevcut’ dedi. Genel Müdür Erhan Başoğlu ise Ofix.com yetkililerini Bursaspor’a göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür ederken, ‘Bizim erkek ve bayan masa tenisi takımlarımıza önümüzdeki sezondan itibaren sponsor olmaları konusunda kendilerinden söz aldık’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X