Timsah’a yoğun seyirci desteği

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda başarılı performans sergileyen Bursaspor’da taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Timsah’a yoğun seyirci desteği

Hafta içi olmasına rağmen işten ve okuldan çıkan taraftarlar Atatürk Stadı’nın yanında bulunan bilet gişelerinde uzun kuyruklar oluşturuyor. Biletlerini almak için sırada bekleyen taraftarlar, yeşil-beyazlı ekibin Atatürk Stadı’na girişi esnasında takımlarına tezahüratlarla destek oldular. Gişeler önünde sıra bekleyen yaklaşık bin kişilik bir taraftar grubu takım otobüsünün stat yoluna girişinden itibaren yeşil-beyazlı futbolculara moral vermek için “Her zaman her yerde en büyük Bursa” şeklinde tezahürat yaptılar.

BİLET KUYRUĞUNA TEPKİ

Maça girmek için öncelikle bilet kuyruğuna giren yeşil-beyazlı taraftarlar, satış işlemlerinin yavaşlığından dolayı tepki göstermeye başladı. Maça dakikalar kalmasına rağmen yaklaşık bin kişilik kuyruk halinde bekleyen futbolseverler maça girememenin endişesiyle görevlilere tepki gösterdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X