Timsah’ı ayakta tutan adam

Belki çoktan lige veda etmiştik. Okan Kocuk son haftalardaki kurtarışlarıyla yarışı son haftaya kadar taşıdı 

Timsah’ı ayakta tutan adam

Bursaspor camiasında Göztepe beraberliği sonrası büyük bir ümitsizlik hakim. Elindeki avantajı rakibine kaptıran yeşil beyazlılar’da taraftarlar her türlü olumsuzluğa rağmen umudunu da kaybetmiş değil. Göztepe’nin Ankaragücü karşısında kayıp yaşayabileceğini düşünen Bursasporlu taraftarlar yine de Malatyaspor maçını sabırsızlıkla bekliyor. Timsah’ın son haftalara kadar bu yarışın içersinde olmasını sağlayan isim ise hiç kuşkusuz ki kaleci Okan Koçuk. 

AKHİSAR’A DİRENDİ

Bursaspor belki lige çoktan veda edecek ki fakat tecrübeli file bekçisi yaptığı kurtarışlarla adeta tek başına takımı ayakta tutmayı başardı. Okan, son Göztepe mücadelesinde Deniz Kadah’ın penaltısında gole izin vermeyerek alınan puanın  mimarı oldu. Takımın kötü futbol oynadığı, hücuma çıkamadığı şu dönemlerde Bursaspor’a puan kazandıran Okan Koçuk, yine golsüz sona eren Akhisarspor mücadelesinde de kritik kurtarışlara imzasını atmıştı. 

ADEBAYOR’A DA İZİN VERMEDİ

23 yaşındaki kaleci Trabzonspor karşılaşmasında ise Sosa’nın penaltısını önleyerek belki puan kazandıramamıştı ancak takımın direncini arttıran isimdi. Tecrübeli kaleci, bilindiği gibi ligin ilk yarısındaki Başakşehir mücadalesinde de Adebayor’un penaltısında gole izin vermeyerek alınan puanda büyük katkı sağlamıştı. Sezon içersinde bir dönem formasını Muhammed Şengezer’e kaptıran Okan Kocuk’un Bursaspor’la 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X