Timsah’ı beğendiler

Birçok spor yazarı Galatasaray’a mağlup olmasına rağmen Bursaspor’un iyi yolda olduğunun altını çizdi.

Timsah’ı beğendiler

Bursaspor-Galatasaray maçının yankıları sürüyor. Ligde liderlik koltuğunda oturan rakibi karşısında özellikle ilk yarıda iyi bir futbol ortaya koyan ve skor üstünlüğünü de ele geçiren yeşil beyazlılar, ikinci yarıda yenen iki gol sonrası sahayı mağlubiyetle terketti. 

Bursaspor’un Galatasaray karşısında futbolu yaygın medyanın birçok spor yazarları tarafından geçer not aldı. Fakat Teknik Direktör Paul Le Guen’e eleştirilerde yok değildi. İşte Bursaspor hakkındaki görüşler…

Rıdvan Dilmen: Geçen sezonki Bursaspor’dan farklı ve iyi bir Bursaspor vardı ama Galatasaray daha da farklı geçen seneye göre.

Erman Toroğlu: Bursaspor’da yeni teknik adamla epey farklılaşma var. Takımın hücuma çıkışı, geri gelişi epey değişmiş. Bir teknik direktör imzası gözüküyor. 

Ahmet Çakar: Bursaspor, çok fazla yabancı oyuncusuyla fena takım olmamış. İlk yarıda 20-25 dakika çok iyi oynadılar, hatta 2 ve 3. golü de bulabilirlerdi. Ama ikinci yarıdaki Bursaspor’a baktığımızda koskoca bir sıfır. Topu tutamadılar, çıkamadılar, mahkum oynadılar. Zaten bu tablo da beraberinde yenen golleri getirdi.

Osman Şenher: Kadroya bakıyorsun. Kaleci Harun; sağ bek Barış, stoperlerde Titi ve Ekong, solda Aziz. Badu ve Agu orta sahada, Delarge ve Kembo kanatlarda. Çok iyi futbol oynadılar. Bilhassa ilk yarıda Galatasaray’dan daha çok pozisyona girdiler, orta sahada top yaptırmadılar. Son vuruşlarda Stancu biraz daha becerikli olsaydı devreyi daha farklı skorla bitirebilirlerdi. 

Zeki Uzundurukan: Paul Le Guen kenarda Galatasaray baskısına bir önlem alamayınca, gol adeta geliyorum dedi Bursaspor kalesine. Paul Le Guen sınıfta kalırken Tudor adeta bir matematikçi gibi soruyu çözdü ve 3 puanı cebine koydu Galatasaray.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X