Timsah’ı yağmur da durduramadı

Yeşil beyazlılar, yoğun altış altında tempolu koşular ve topla koordinasyon çalışması yaptı.

Timsah’ı yağmur da durduramadı

Bursaspor İtalya ekibi Südtirol ile yaptığı maçın ardından, ara vermeden çalışmalarına devam etti. Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. 

Yoğun yağmur altında, ısınma hareketleriyle başlayan antrenman tempolu koşular ve topla koordinasyon çalışmasıyla tamamlandı. Yeşil beyazlılar akşam ise otelin kondisyon salonunda çalıştı. 

Ertuğrul ile konuştu

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen dün sabah yapılan çalışmada  Ertuğrul Ersoy ile kısa bir görüşme yaptı. Antrenman sonrasında Ertuğrul’un yanına giden Fransız teknik adam  genç oyuncunun sakatlığının durumunu sordu. Südtirol maçının son dakikalarında oyundan çıkan Ertuğrul’a sakatlığın yarattığı psikolojik baskıyı üzerinden atmasını istedi. 

Faty sakata geldi

Bursaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Ricardo Faty, dün takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Südtirol maçında sakatlanan Faty’nin durumunda her hangi bir sıkıntı olmadığı öğrenildi. 

Mert kamptan ayrıldı

Tecrübeli kaleci Mert Günok için takım arkadaşları veda partisi düzenledi. 

Bursaspor yönetimiyle görüşerek alacakları karşılığında kontratını fesheden Mert Günok, dün sabah kamptan ayrıldı. Tecrübeli kaleci için yeşil beyazlı takım arkadaşları veda partisi düzenlerken, Mert de kendisine destek olan teknik ekip ve oyunculara teşekkür etti. Bu veda da duygusal anlar yaşandığı gözlendi. 

Yıllık 1.2 milyon Euro kazanan Mert Günok’un Bursaspor’da geçen sezondan kalan alacaklarını da tahsil etmedi. Mert Günok, bedelsiz olarak Galatasaray’a transfer olacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X