Timsah’ın 5 planı!

İlk 6 haftada 12 puan toplayan yeşil beyazlılar, 5 maçlık yeni bir seri yakalayıp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Timsah’ın 5 planı!

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yenilenmiş kadrosuyla lige 2-1’lik Adanaspor deplasman galibiyetiyle giren Bursaspor, Fenerbahçe, Kayseri ve Kasımpaşa’yı da devirerek ilk 5 haftada topladığı 12 puanla ikinci sıraya kadar yükselmişti. 

Gaziantep deplasmanında hakem Tolga Özkalfa’nın kurbanı olan ve Erdem Özgenç’in haksız yere atılmasıyla 45 dakika 10 kişi oynayan yeşil beyazlılar 3-2’lik yenilgiyle 3’lü galibiyet serisine son vermek zorunda kalmıştı.

SIRA İYİ FUTBOLDA

Milli maç arasını iyi değerlendiren Bursaspor’un şimdi önünde 5 maçlık yeni bir seri duruyor. Yeşil beyazlılar 16 Ekim’de Timsah Arena’da Osmanlıspor maçıyla başlayacak ve Alanyaspor (D), Konyaspor, K.Karabük (D) ve Akhisar Belediye ile son bulacak 5 karşılaşmayı kazanmanın planlarını yapıyor. Deniz Yılmaz, Serdar Kurtuluş ve Ricardo Faty’nin de sakatlıklarının geçmesi, Hamza Hoca’nın 11’i oluşturmada elini hayli rahatlatacak. Yeşil beyazlı takımın önümüzdeki süreçte saha sonuçlarıyla birlikte sergileyeceği futbolla da taraftarını mutlu etmesi bekleniyor.

İLK 6 HAFTA

Adanaspor-Bursaspor: 1-2

Bursaspor-M.Başakşehir: 0-2

Fenerbahçe-Bursaspor: 0-1

Bursaspor-Kayserispor: 3-1

Bursaspor-Kasımpaşa: 1-0

Gaziantep-Bursaspor: 3-2

ÖNÜMÜZDEKİ 5 MAÇ

7.HAFTA (16 Ekim Pazar)

13.30 Bursaspor-Osmanlıspor

8.HAFTA (22 Ekim Cumartesi)

16.00 Alanyaspor-Bursaspor

9.HAFTA (29 Ekim Cumartesi)

16.00 Bursaspor-A.Konyaspor

10.HAFTA (5 Kasım Cumartesi)

16.00 K.Karabükspor-Bursaspor

11.HAFTA (19 Kasım Cumartesi)

16.00 Bursaspor-Akhisar BG

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X