Timsah’ın bombası Loic Remy!

İşte Başkan Ali Ay’ın camiayı havaya sokacak golcü transferi. Bursaspor yönetimi son dönemlerini birçok kulüpte kiralık olarak geçiren ve bonservisi İngiliz devi Chelsea’de olan 30 yaşındaki Fransız yıldızın transferi için temaslarını sürdürüyor.

Timsah’ın bombası Loic Remy!

Transferin bitime sayılı günler kala Bursaspor’da hareketli saatler yaşanıyor.

Süper Lig’in ilk 3 haftasından sadece 3 puan çıkaran ve eksik bölgeler için arayış içersinde olan yeşil beyazlılar gözünü forvet hattına çevirdi.

Bursaspor’un bu doğrultuda bonservisi Chelsea’de olan Loic Remy’le temasa geçtiği öğrenildi.

İngiliz ekibinin son 3 sezonda Crystal Palace, Newcastle United ve Queens Park Rangers’a kiraladığı 30 yaşındaki forvetin işini bitirmekte kararlı olan Ali Ay yönetiminin, 2 milyon Euro’luk maliyeti düşündüğü belirtildi.

GEÇEN SEZON 5 MAÇ

31 kez Fransa Milli Takımının da formasını giyen ve Teknik Direktör Paul Le Guen’in yakından tanıdığı Loic Remy’nin Chelsea’yle 1 yıl daha anlaşması bulunuyor. İngiliz devinin deneyimli forveti bu kez bonservisiyle göndermeyi plandığı ve taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Kariyerinde Olimpik Lyon, Lens ve Marsilya gibi takımlarda da görev yapan Remy, geçen sezon Premier Lig’de 5 maça çıktı ve gol atamadı.

BEŞİKTAŞ’A YAZILDI!

Ligin ilk yarısındaki sakatlığından dolayı Crystal Palace’da fazla şans bulamayan Remy’in de artık İngiltere’den ayrılmayı düşündüğü belirtildi. Fransa’da 165 maça çıkan ve 57 gol atıp, 20 asist yapan Fransız yıldız, Premier Lig’de ise 79 maçta 28 kez fileleri havalandırdı. Kariyerinin en iyi dönemini Olimpik Lyon’da geçiren Remy’in piyasa değeri 9 milyon Euro olarak gözüküyor. Bir süre önce adı Alvado Negredo’yu transfer etmeden önce Beşiktaş’la da anılan Loic Remy, ayrıca kanatlarda da görev yapabiliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X