Timsah’ın dönüşü: 3-2

Yeşil beyazlılar, setlerde 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2 üstün ayrıldı ve kritik bir zafere imza attı. Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında pes etmeyen, taraftar desteğiyle de müthiş bir galibiyet elde eden Filenin Timsahları, play-off umudunu güçlen

Timsah’ın dönüşü: 3-2

RECAİ UYSAL

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda play-off hesapları yapan Bursaspor, evinde ikinci sırada yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etti.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk 2 setinde varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar, diğer setlerde toparlandı ve galibiyete ulaşmayı bildi. Maça tutuk başlayan Filenin Timsahlara rakip servisleri karşılamakta da sıkıntı yaşarken file önünde etkisiz kaldı. Son bölümde toparlansa da ilk seti 25-21 kaybeden Bursaspor ikinci sette de etkili olamadı.

FİNALDE BİTİRDİ

Bu seti de 25-18 kaybeden yeşil beyazlılar üçüncü setten itibaren adeta maça yeniden başladı. Taraftar desteğini de arkasına alan Filenin Timsahları, son bölümde sıkıntı yaşasa da rakibine 25-22 üstünlük sağladı ve setlerde durumu 2-1’e getirdi. Dördüncü sette rakibini adeta oynatmayan Bursaspor, 25-15 ile maçı tie-break setine taşıdı. Final setinde de file önünde oldukça etkili gözüken yeşil beyazlılar, rakibine 15-11 üstünlük sağladı ve maçtan 3-2 galip ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X