Timsah’ın eski yıldızı 3.Lig’deki Bursa ekibine transfer oldu!

Şampiyonluk hedefleyen Yıldırımspor, kadrosuna önemli bir takviye yaptı. Mavi beyazlılar, Bursaspor altyapısından yetişen 26 yaşındaki yetenekli oyuncuyla 3 yıllık resmi sözleşme imzalandığını açıkladı.

Timsah’ın eski yıldızı 3.Lig’deki Bursa ekibine transfer oldu!

Son iki sezondur kaçırdığı TFF 2. Lig hedefine bu sezon ulaşmak isteyen TFF 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Bursa Yıldırımspor, kadrosuna önemli bir ismi dahil etti. Mavi beyazlılar, Bursaspor altyapısından yetişen ve son olarak Pendikspor’da oynayan 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğanay Kılıç ile anlaşmasını resmileştirdi.

BONSERVİSİYLE ALINDI
Geçen sezon TFF 2. Lig’den Spor Toto 1. Lig’e yükselen Pendikspor’a 100 bin lira bonservis bedeli ödeyen Bursa Yıldırımspor, deneyimli oyuncuyla 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Takımla birlikte antrenmanlara ve hazırlık maçlarına da çıkan Doğanay Kılıç, geçen sezon sakatlığı nedeniyle fazla oynama şansı bulamazken, 4 maçta 80 dakika forma giyebildi. Sıkı bir kamp dönemi geçiren Doğanay’ın Bursa Yıldırımspor’un önemli silahlarından biri olması bekleniyor.

110 MAÇTA 7 GOL
Bursaspor altyapısından yetişen Doğanay Kılıç, A takım formasını 2012-2013 sezonunda sadece bir kez giydi. 2015-2016 sezonunun başında Gaziantepspor’a transfer olan Doğanay Kılıç, kırmızı siyahlı formayı iki sezonda 16 kez terletti. Gaziantep’ten sonra kariyerinde Göztepe, Adanaspor, Kastamonuspor ve Kahramanmaraşspor formalarını giyen deneyimli oyuncu, son olarak Pendikspor’un başarısı için ter döktü. Kariyerinde toplam 110 profesyonel maça çıkan Doğanay Kılıç 7 kez de gol sevinci yaşadı.

Sağ beke Ömer Faruk Gümüş

Transfer çalışmalarına devam eden Bursa Yıldırımspor, İnegölspor altyapısından yetişen ve geçen sezonu 2. Lig ekiplerinden Karacabey Belediyespor ile Kaharmanmaraşspor’da geçiren 27 yaşındaki sağ bek Ömer Faruk Gümüş ile 1 yıllığına anlaşmaya vardı. Kariyerinde toplam 107 maça çıkıp 2 gol kaydeden Bursalı futbolcu, takımın Bolu kampına katıldı.

Kamptaki son rakip Bayrampaşa

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Bursa Yıldırımspor, kamptaki son hazırlık maçında bugün 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Bayrampaşa ile karşılaşacak. Mavi beyazlılar, kampta oynadığı maçlarda Zonguldak Kömürspor’u 1-0 ve Şile Yıldızspor’u 2-1 mağlup ederken Sarıyer’e 2-1 mağlup oldu. Yıldırımspor, kamp dönüşü bir hazırlık maçı daha yaparak lige hazır hale gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X