Timsah’ın gurur gecesi

Bursaspor U11 takımı, geçtiğimiz yıl Kosova temsilcisi ile yaptığı maçta sergilediği tutum nedeniyle kazandığı 3 fair play ödülünü dün akşam aldı.

Timsah’ın gurur gecesi

Geçtiğimiz yıl İzmir Balkan Kupası’nda Kosova temsilcisi Korriku maçında rakip takıma kalesini açarak gol atmasına izin veren ve Uluslararası Fair Play Komitesi 2015 IOC Başkanı Gençler Ödülü, Avrupa Fair Play Birliği 2015 Fair Play Meşalesi Ödülü ile Türkiye Fair Play Ödülleri 2015 Sportif Fair Play Büyük Ödülü’ne layık görülen Bursaspor U11 Takımı ödüllerini aldı. 

İstanbul Ataköy’de bulunan Olimpiyat Evi’nde gerçekleşen organizasyona Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan, Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek, Bursaspor Futbol Okulları Koordinatörü Hakan Cenkçiler, Futbol Okulu Antrenörü Mesut Aldanmaz, U11 takımı oyuncuları ve davetliler katıldı.

BÖYLE DEVAM ETMELİ

Bursasporlu oyuncularla bir araya gelen UEFA eski Asbaşkanı Şenes Erzik, “Biz böyle insanlar arıyoruz, UEFA’nın ana mesajı olan ‘Saygı’ içeriği böyle, gençlerimizi tebrik ediyorum, hep böyle devam etmelerini ümit ediyorum, Bursaspor’un altyapısı her zaman böyleydi. Bursaspor’un altyapısından çıkan Ersel’ler, Mesut’lar her zaman centilmenlerdi. Böyle devam etmesini diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X