Timsah’ın gurur günü

Türkiye Basketbol Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren yeşil beyazlılara ödül yağdı… Bugün play-off ilk maçında evinde Afyon Belediyespor’u konuk edecek Bursaspor Durmazlar, önceki gün düzenlenen geceyle moral depoladı.

Timsah’ın gurur günü

224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği, Crowne Plaza Otel’de Türkiye Basketbol Ligi play-off müsabakaları öncesinde Bursaspor Durmazlar teknik ekip ve oyuncularına moral yemeği verdi. Geceye 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve eşlerinin yanısıra Bursaspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticisi Sezer Sezgin, Bursastore’dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Dinsever, Bursaspor Durmazlar’ın teknik heyet ve sporcuları katıldı.

BAŞARI DİLEDİLER

224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Sercan İtmiş, Bursaspor’un bu sezon en başarılı takımını ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. İtmiş, “Yıllardır özlemini çektiğimiz basketbol takımımız bundan 3 yıl önce aramıza katıldı. Kısa sürede benimsendi ve geldiği noktadaki başarılarıyla hepimiz gurur duyuyoruz. İnşallah bu sezon Süper Lig’e ardından Avrupa Kupaları’nda sizlerle birlikte deplasmanlara gideceğiz. Play-off maçlarında sizlere gönülden başarılar diliyoruz” dedi.

BİZ BİR BÜTÜNÜZ

Bursaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Şemsettin Baş ise 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği’ne teşekkür etti. Baş, “Play-off’tan önce bize moral veren değerli kuruluşa ve üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Biz bir bütünüz. Taraftarıyla, oyuncusuyla, teknik ekibi ve medyasıyla bir ekip işi. Saha avantajını elimizde tutmak için kendi evimizde oynadığımız maçları kazanmak zorundayız. İnşallah iki maçımızı da kazanarak Afyon’a gideriz” diye konuştu.  

ÖZEL ÖDÜLLER

224 Bursa ve Bursaspor Gönülleri Derneği üyeleri aralarında yapmış olduğu oylamada çeşitli kategorilerde ödülleri sporcularımıza takdim etti.

En iyi smaç ödülü: Mert Celep ( Gelişim Koleji-Bursaspor Durmazlar)

En iyi asist ödülü: Burak Erol (Son saniye Karlo Vragoviç pası) (Bursaspor Durmazlar – Afyon Belediyespor)

Sezonun en değerli oyuncusu ödülü: Dejan Borovnjak

En sempatik oyuncu ödülü: Karlo Vragoviç

Bursaspor’da yılın branşı ödülü: Bursaspor Durmazlar (Şemsettin Baş)

 

Gecenin sonunda Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetici Sezer Sezgin ve Bursastore’dan Sorumlu Yönetici Osman Dinsever’e teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X