Timsah’ın kupa dansı!

Yeşil beyazlılar 4. turda bugün saat 15.00’te 2. lig ekibi Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek…

Timsah’ın kupa dansı!

Spor Toto 1.Lig’de üst üste aldığı 3 yenilgiyle ateş hattına inen Bursaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası mesaisine çıkacak. Yeşil beyazlılar 2.Lig ekibi Kırşehir Belediyespor’u yenerek adını 5. tura yazdırmaya çalışacak. Bitci Timsah Park’ta saat 15.00’te başlayacak tek maç eleme müsabakasını Balıkesir Bölgesi B Klasmanı hakemi Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Kayatepe’nin yardımcılıklarını Kurtuluş Aslan ve Anıl Küçükaraca yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Hakan Ergin olacak.

GÖZLER JORQUERA’DA

3. eleme turunda sahasında konuk ettiği 3. Lig ekibi Ceyhan Belediyespor’u 6-1’lik skorla mağlup eden Bursaspor, 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Kırşehir Belediyespor’u da safdışı bırakmak istiyor. Teknik Direktör Özcan Bizati bugünkü karşılaşmaya hafta sonundaki Denizlispor deplasman maçını düşünerek yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkacak. Sakatlığı atlatan Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera’nın da bugünkü mücadelenin son bölümünde forma giyerek kendisini denemesi bekleniyor.

Kupa maçı dönüşümlü ekrana gelecek

Ziraat Türkiye Kupası’nın yayıncı kuruluşu A Spor, Bursaspor’un bugün Kırşehir Belediyespor ile saat 15.00’te oynayacağı 4. Tur maçını, aynı saatte başlayacak Altay-Manisa FK karşılaşmasıyla dönüşümlü olarak ekrana getirecek. Yeşil beyazlı taraftar ne yazık ki maçın tamamını ancak stadyumdan izleyebilecek.

27 TAKIM TURLAYACAK

54 takımın katıldığı 4.tur karşılaşmaları, tek maçlı eleme sistemine göre, bugün yarın ve perşembe günü oynanacak. Rakiplerine üstünlük sağlayan takımlar adını 5. tura yazdıracak. Yarı finaller hariç tek maç eleme usulüne göre oynanacak Ziraat Türkiye Kupası’nda 26 Mayıs 2022’de yapılacak final müsabakasının yeri ve stadyumu daha sonra ilan edilecek. Öte yandan kupada, 8-10 Şubat 2022’de oynanacak Son 16 Turu’ndan itibaren VAR sistemi uygulanacak.

5. Eleme Turu: 28-29-30 Aralık

Son 16 Turu: 8-9-10 Şubat

Çeyrek Final: 1-2-3 Mart

Yarı Final 1. Maçlar: 19-20 veya 21 Nisan

Yarı Final 2. maçlar: 10-10 veya 12 Mayıs

Final: 26 Mayıs

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X