Timsah’ın kupa mesaisi

Geçen sezon kupaya son 16 turunda Amedspor’a yenilerek veda eden Bursaspor, Bayrampaşaspor karşısında herhangi bir sürpriz yaşamayarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. 14.00’deki karşılaşmayı Özkan Çeliker yönetecek.

Timsah’ın kupa mesaisi

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasından 9 puan çıkaran Bursaspor’un, Ziraat Türkiye Kupası serüveni bugün başlıyor.

 

Yeşil beyazlılar, 2.tur maçında Spor Toto 3.Lig temsilcisi Bayrampaşa ile deplasmanda karşılaşacak. Bahçelievler İl Özel İdare Stadı’nda 14.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Özkan Çeliker yönetecek. Geçen sezon kupaya son 16 turunda Amedspor’a yenilerek veda eden Timsah, favori olduğu karşılaşmada herhangi bir sürpriz yaşamayarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. 

11 DEĞİŞİYOR

Yeşil beyazlılar’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu mücadelede fazla forma bulamayan Bilal Kısa, Mert Günok, Cristobal Jorquera, Sinan Bakış, Tomas Necid ve gençlerden İsmail Can Çavuşluk ile Mert Örnek gibi isimlere 11’de şans vermesi bekleniyor. Rakip Bayrampaşa ise 3. Lig 3. Grup’ta çıktığı 3 maçta da galibiyet alamadı. Teknik Direktör Murat Şenvardar idaresindeki Bayrampaşa, ligin ilk haftasında Orduspor’a 3-1 mağlup olurken, ardından Diyarbekirspor ve Tarsus İdmanyurdu ile berabere kaldı.

14.00 A SPOR CANLI

 

Maç heyecanı OLAY TV’de

 

Bursaspor’un bugün Bayrampaşaspor’la oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası  karşılaşmasının tüm heyecanı OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X