Timsah’ın pestili çıktı

Bir gün önce akşam antrenmanını iptal eden Paul Le Guen dün sabah oyunlarını fazlasıyla yordu.

Timsah’ın pestili çıktı

Sezon başı hazırlıklarının ikinci etabını Avusturya’nın Hall In Troll bölgesinde sürdüren Bursaspor’un son antrenmanında oyuncuların pestili çıktı.

Teknik Direktör Paul Le Guen nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Fransız teknik adam bir gün önce iptal ettiği antrenmanın acısını yeşil beyazlı oyunculardan çıkardı. 

3’lü turnuva

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman farklı istasyonlarda yapılan koordinasyon, kuvvet ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Yeşil beyazlılar antrenmanın sonunda 3 takım halinde turnuva maçı oynadı. Bu karşılaşmalarda oyuncuların oldukça yorgun olduğu gözlendi. Yeşil beyazlılarda atılan goller tecrübeli teknik adam Paul Le Guen’i fazlasıyla sevindirdi. 

Sakin olun beyler

Bursaspor’un dünkü antrenmanında adeta kemik sesleri duyuldu. 3’lü turnuvada Ertuğrul Ersoy ve Sinan Bakış birbirine sert girdiği için kısa süreli tartışma yaşadı. Ertuğrul ile daha sonra Berat Jonathan Ustabaşı arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. 

Başkanlar takipte

Bursaspor’un son antrenmanını Başkan Ali Ay ve 2. Başkan Ali Ademoğlu da takip etti. Ay ve Ademoğlu’nun son çalışmadaki performanstan dolayı mutlu olduğu gözlendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X