Timsah’ın potadaki rakibi Beşiktaş! Bursa’daki maç saat kaçta hangi kanalda?

Yeşil beyazlıların Beşiktaş Emlakjet mücadelesi Nilüfer Tofaş Spor Salonu’nda saat 20.30’da başlayacak.

Timsah’ın potadaki rakibi Beşiktaş! Bursa’daki maç saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde zirve mücadelesi veren Frutti Extra Bursaspor, 13. haftanın kapanış maçında bugün Beşiktaş Emlakjet’i konuk edecek.

Nilüfer Tofaş Spor Salonu’ndaki mücadele saat 20.30’da başlayacak. 8 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 5. basamakta yer alan yeşil beyazlılar, 3 galibiyetle son sırada bulunan İstanbul ekibi karşısında taraftarının da büyük desteğiyle kazanıp zirve yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Karşılaşmaya büyük ilgi gösteren Bursaspor taraftarı tüm biletleri tüketti.

20.30/ BEINSPORTS 5

Yeni zorlu savaşlar bizi bekliyor

Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Dusan Alimpijevic sosyal medya hesabı Instagram’dan yeni yıl mesajı paylaştı. Sırp çalıştırıcı paylaşımında “Sevgili arkadaşlarım ve hayranlarım, bu sezon inanılmaz ve unutulmaz bir yıldı. Kulüp tarihinin en başarılı ve sevgili kulübümüz için birçok tarihi anın olduğu bir yıl. Bize verdiğiniz tüm destek için teşekkür ederiz. Yeni zorlu savaşlar bizi bekliyor. Gelecek yıl da bizimle olun çünkü sizlerin desteğiyle her şey mümkün. Hepinizin yeni yılını kutlar sağlık sıhhat dilerim. Yakında görüşürüz.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X