Timsah’ın tek şartı 3 puan

Yeşil beyazlılar, galibiyet hasretine İstanbul’da Başakşehir karşısında son vermek istiyor. Zorlu randevu saat 19.00’da başlayacak.

Timsah’ın tek şartı 3 puan

Yeni sezona yeni kadro yapılanmasıyla giren ve Süper Lig’de oynadığı iki maçta Trabzonspor ile Gaziantepspor’a aynı skorla 1-0 mağlup olarak henüz puanla tanışamayan Bursaspor, bugün İstanbul’da Başakşehir’e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı FIFA kokartlı hakem Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile İsmail Şencan yapacak.

Tek sakat Necid

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve talebeleri kendileri gibi henüz puanı bulunmayan Başakşehir’i geçerek hem galibiyet hasretine son vermek, hem de Milli maç arasına moralli girmek istiyor. Gol yollarında sıkıntı yaşayan, yeşil beyazlıların Başakşehir karşısındaki en büyük kozu Belçika’nın Clup Brugge takımından kadroya dahil edilen Tom De Sutter olacak. Bursaspor’da golcü Tomas Necid, Medipol Başakşehir’de ise savunma oyuncusu Alexandu Epureanu sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Üstünlük bizde

Medipol Başakşehir ile Bursaspor bugüne kadar, 23 resmi karşılaşmada mücadele etti. İki takım arasında oynanan maçlarda ise üstünlüğün Bursaspor’da olduğu dikkati çekiyor. Yeşil beyazlılar, oynanan maçlarda Medipol Başakşehir’i 10 kez yenerken, 7 maç beraberlikle sonuçlandı, 6 mücadeleyi ise kaybetti. Bursaspor, rakibine 39 gol atarken, kalesinde ise 22 gol gördü.

Maç heyecanı Olay Tv’de

Bursaspor’un bugün saat 19.00’da Başakşehir ile İstanbul’da oynayacağı Süper Lig maçının tüm detayları Olay TV ekranlarında yaşanacak. Maç öncesi ve sonrasında İstanbul’dan yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Fatih Terim

HAKEMLER: Halis Özkahya, Erdinç Sezertam, İsmail Şencan

EKSİKLER: Epureanu, Semih

EKSİKLER: Tomas Necid

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 7 TL

19.00 LİG TV/CANLI

 BAŞAKŞEHİR 

1 Volkan Babacan

87 Ferhat Öztorun

2 Yalçın Ayhan

14 Bekir İrtegün

33 Uğur Uçar

5 Mahmut Bekdemir

8 Jose Costa

25 Emre Belözoğlu

34 Cenk Ahmet Kılıç

7 Edin Visca

99 Sokol Cikalleshi

 BURSASPOR 

17 Mert Günok

82 Luis Advincula

4 Serdar Aziz

66 Tomas Sivok

3 Emre Taşdemir

6 Şamil Çinaz

5 Bekir Yılmaz

89 Miroslav Stoch

10 Filipe Josue

77 Balazs Dzsudsak

19 Tom De Sutter

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X