Timsah’ın yeni transferi sağlık kontrolünden geçti

Bursaspor’un prensip anlaşmasına vardığı Erdem Özgenç, sağlık kontrolünden geçti.

Timsah’ın yeni transferi sağlık kontrolünden geçti

Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Kardemir Karabükspor takımında forma giyen defans oyuncusu Erdem Özgenç’i Bursa’ya getirerek, sağlık kontrolünden geçirtti. Özgenç’e kan tetkiklerinin ardından iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene yapıldı. Akciğer ve efor testlerinin yapılmasıyla Erdem’in kontrolleri tamamlandı. Tecrübeli futbolcunun bugün yeşil-beyazlı kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

“TÜRKİYE’NİN EN İYİ KULÜPLERİNDEN BİRİSİNE GELDİM”

Bursaspor’un yeni transferi Erdem Özgenç, Türkiye’nin en iyi kulüplerinden bir tanesine transfer olduğunu söyledi. 

Yeşil-beyazlı takımın yeni defans oyuncusu Erdem Özgenç açıklamalarda bulundu. Transferinde emeği geçen Başkan Recep Bölükbaşı ve Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman’a teşekkür eden Erdem, “Türkiye’nin en iyi kulüplerinden birisine geldiğimi düşünüyorum. Çünkü yeni stadıyla, çok büyük bir taraftar grubuna hitap ediyor. İnşallah başarılı olacağım diye umuyorum. Bu takım için her şeyimi vermeye çalışacağım. İnşallah takıma yararlı olurum” dedi.

Kariyerindeki hedeflerinden bir tanesini Bursaspor’a transfer olarak gerçekleştirdiğini belirten Özgenç, “Bursaspor’a gelerek hedeflerimden birini gerçekleştirdim. İkinci basamak olarak da A Mili Takım’a seçilmek için çok çalışacağım. Her zaman hedefleri olan insanlarız. Ben de Bursaspor forması ile bu hedefe ulaşacağımı düşünüyorum. Çünkü her sene 3-4 tane oyuncusunu A Milli Takım’a gönderen büyük bir camia. İnşallah bu sene içerisinde bu hedefime de ulaşırım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X