Timsah’ın yüzü güldü! İşte maç sonu yorumlar…

Bandırmaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Bursaspor’da futbolcular oldukça sevinçli. Yeşil beyazlı isimler, sosyal medya hesaplarından galibiyetle ilgili duygularını paylaştı.

Timsah’ın yüzü güldü! İşte maç sonu yorumlar…

TFF 1.Lig’in 13’üncü haftasında Bandırmaspor’u deplasmanda 2-1 yenen Bursaspor’da futbolcuların morali oldukça yükseldi.

Yeşil beyazlı isimler, aldıkları üç puandan dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler.

Attığı güzel golle takımının galibiyetinde büyük rol oynayan tecrübeli futbolcu Özer Hurmacı, “Güzel yarınlar için” sözleriyle galibiyeti kutlarken, 2’inci golü kaydeden 18 yaşındaki isim Ali Akman ise: “Sahaya sağlam bir karakter koyduk, sonuna kadar mücadele ederek çok önemli bir üç puan aldık” dedi.

Bandırmaspor’un attığı tek golün penaltı pozisyonunda yer alan Emirhan Aydoğan, “Kazanmanın yaşattığı duygu tarif edilemez. Daha çok çalışıp formayı terletmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken, verdiği mücadele ile dikkat çeken Furkan Emre Ünver de; “Zorlu mücadeleyi kazandığımız için mutluyuz. Çalışarak, gelişmeye devam” şeklindeki sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. (İHA)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X