Timsah`ın zirve hesabı

Yeşil beyazlılar, Sivasspor`u geçerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Timsah`ın zirve hesabı
Farklı Balıkesirspor galibiyetiyle moral kazanan Bursaspor, Sivasspor’u ağırlıyor. Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak bu zorlu randevuda Çağatay Şahan düdük çalacak.
 
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Balıkesirspor’u deplasmanda 5-0’lık skorla geçen ve moral kazanan Bursaspor, bugün ligde istediği sonuçları bir türlü alamayan Sivasspor’u konuk ediyor. Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak zorlu mücadeleyi Manisa Bölgesi üst klasman hakemi Çağatay Şahan yönetecek. Şahan’ın yardımcılıklarını ise Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Metin yapacak.
 
Volkan yedekte
 
Yeşil beyazlılar, ligde sıkıntılı günler geçiren Sivasspor’u yenmekten başka bir şey düşünmüyor. Bursaspor bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp haftayı karlı kapatmanın hesaplarını yapıyor. Timsah’ta cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in Sivasspor karşılaşmasında cezası biten Volkan Şen’i yedek oturtması bekleniyor. Sivasspor’da ise cezalı Cicinho ve Ziya Erdal ile sakat Batuhan yok.
 
Böyle daha güzel!
 
Yeşil beyazlılar, 28 kez karşılaştığı Sivasspor’u 14 kez mağlup ederken 12 kez de kaybetti. 2 maçta berabere sonuçlandı.
 
Bursaspor’un Sivasspor’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Yeşil beyazlılar, Süper Lig tarihinde 28 kez karşı karşıya geldiği Sivasspor karşısında 14 kez galip gelmeyi başarırken 12 maçı ise kaybetti. Oynanan 2 müsabaka ise eşitlikle sona erdi. Yeşil beyazlılar, lig ve Türkiye Kupası’nda son 10 maçta rakibini 5 kez yenerken 1 maç beraberlikle sonuçlandı, 4 maçı ise kaybetti. Bugüne kadar oynanan 28 maçta ise yeşil beyazlılar 47 gol atıp, kalesinde ise 40 gol gördü.
 
Maç heyecanı OLAY TV’de
 
Bursaspor’un bugün saat 16.00’da Sivasspor ile oynayacağı karşılaşmasının tüm heyecanı OLAY TV’de yaşanacak. Karşılaşma öncesi ve sonrası Atatürk Stadı’ndan yapılacak canlı yayınlarla tüm gelişmeler sıcağı sıcağına ekrana yansıyacak.
 
Maç tablo
 
STAT: Atatürk
SAAT: 16.00
HAKEMLER: Çağatay Şahan, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Metin
EKSİK: Yok
EKSİK: Cicinho, Batuhan, Ziya Erdal
BİLET FİYATLARI: VIP 25, Kapalı 100, Maraton 30, Kapalı kale arkası 15, Açık kale 10 TL
 
16.00 LİGTV/CANLI
 
BURSASPOR
 
12 Harun Tekin
22 Şener Özbayraklı
2 Renato Civelli
4 Serdar Aziz
23 Aziz Eraltay
5 Fernando Belluschi
7 Ozan Tufan
4 Bekir Yılmaz
30 Filipe Josue
94 Cedric Bakambu
9 Jose Fernandao
 
SİVASSPOR
 
16 Ertuğrul Taşkıran
4 İbrahim Toraman
80 Ümit Kurt
22 Manuel Da Costa
5 Berk Neziroğulları
37 Hakan Arslan
66 Adem Koçak
91 Mehdi Taouıl
21 Burhan Eşer
92 Aatıf Chahechouhe
7 Johnn Utaka

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X