Timsah’ın zirve keyfi: 33-14

Sabancı Seahawks engelini de farklı geçen Bursa ekibi, liderliğini sürdürdü. Fethiye Spor Kompleksi’nde karşılaştığı rakibi karşısında ilkyarıda fazla etkili olamayan Uludağ Timsahlar, ikinci yarıda bulduğu sayılarla karşılaşmadan üstün ayrıldı ve 3’te 3

Timsah’ın zirve keyfi: 33-14

RECAİ UYSAL

Türkiye Amerikan Futbol Pro 2. Lig (TAFL) Marmara Grubu’nda mücadele eden Uludağ Timsahlar,  gruptaki 3. maçında evinde İstanbul ekibi Sabancı Seahawks’ı 33-14 mağlup ederek 3’te 3 yaptı ve zirvedeki yerini korudu. Bursa’nın tek amerikan futbolu takımı, Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi’nde karşılaştığı rakibi karşısında ikinci yarıda coştu. Rakibi karşısında ilk çeyreği 6-0 önde kapatan Bursa ekibi, ikinci periyodun hemen başında rakibinin skoru eşitlemesine engel olamadı (6-6). Ancak ilkyarının son bölümünde başarılı pas oyunlarıyla yeniden öne geçen yeşil beyazlılar, devreyi 12-6 önde kapattı.

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KABUL ETTİRDİ

İkinci yarıdan itibaren oyunda üstünlüğünü rakibine kabul ettiren Uludağ Timsahlar, Berkay Uslubaş ve Mesut Çeviker ile sayılar bulunca farkı 19 sayıya kadar çıkardı (25-6). Sabancı Seahwaks, Bursa ekibinin hücumunu bozup karşı atakla sayılar bularak skoru 25-14’e getirse de Uludağ Timsahlar, Batur Çavdar’ın elinden bir touch down daha buldu ve sonrasındaki ekstra sayı ile farkı yeniden 19’a çıkardı. Karşılaşmadan 33-14 üstün ayrılan yeşil beyazlılar, böylece ligde 3’te yaptı ve liderliğini sürdürdü.

Federasyondan yakın takip

Türkiye Beyzbol Softbol Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu (TBSF) Başkanı Murat Pazan, Ragbi Asbaşkanı Bülent Güler, Ragbi Koordinatörü Davut Yavuz, Milli Takımlar Kondisyoneri Rachid Arnouss karşılaşmayı Uludağ Timsahlar Spor Kulübü Başkanı Mahmut Enis Demir ve Başkan Yardımcısı Selçuk Salih Başhan ile birlikte izledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X