Timsah’ın zirve keyfi: 84-80

Yeşil beyazlılar, üstün oynadığı maçta da galibiyete ulaşmayı bildi. Bursaspor Basketbol takımı, deplasmanda Muğla Ormanspor engelini de kayıpsız aşmayı bildi ve bitime bir hafta kala liderliği garantiledi.

Timsah’ın zirve keyfi: 84-80

Türkiye Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda zirvede yer alan Bursaspor, deplasmanda Muğla Ormanspor’u 84-80 mağlup ederek bitime bir hafta kala play-off’a lider gitmeyi garantiledi. Muğla Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada oldukça üstün bir oyun sergileyen yeşil beyazlılar, son çeyrekte zaman zaman sıkıntı yaşasa da galibiyete ulaşmayı bildi. Mücadelenin ilk çeyreğini 21-11 önde tamamlayan Potanın Timsahları, ikinci yarıya da 37-34 üstün girmeyi bildi.

SERİYE ALIŞTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında da üstünlüğünü koruyan Bursaspor, Cihad, Onur ve Can ile rakip potada sayılar bulurken, son çeyreğe 62-54 önde girdi. Dördüncü periyotta rakibine üstünlük şansı tanımayan yeşil beyazlılar, son bölümde zaman zaman sıkıntı yaşasa da karşılaşmadan 84-80 galip ayrıldı. Bursaspor’da Can ve Onur 19, Cihad 17 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Potanın Timsahları, bu sonuçla üst üste 19, 21. maçında 20. galibiyetini alırken, normal sezonun bitimine 1 hafta kala liderliği garantiledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X