Timsah’ta milli sevinç

Bursaspor’un yıldızları Advincula, Stoch, Dzsudzsak, Sivok ve Aziz Eraltay oynadıkları ülkelerinin milli takımlarına davet edildi.

Timsah’ta milli sevinç

Bursaspor’da 5 oyuncu Milli Takım’a davet edildi. Luis Advincula Peru’nun 6 ve 8 Eylül’de oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosuna, Miroslav Stoch Slovakya Milli Takımı’nın 5 ve 8 Eylül tarihlerinde Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında oynayacağı İspanya ve Ukrayna maçlarının aday kadrosuna, Balazs Dzsudzsak Macaristan Milli Takımı’nın 4 ve 7 Eylül tarihlerinde Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında oynayacağı Romanya ve Kuzey İrlanda maçlarının aday kadrosuna, Aziz Eraltay Avustralya Milli Takımı’nın 3 ve 8 Eylül tarihlerinde Dünya Kupası Elemeleri kapsamında oynayacağı Bangladeş ve Tacikistan maçlarının aday kadrosuna ve Tomas Sivok Çek Cumhuriyeti Milli Takımı’nın 3 ve 6 Eylül tarihlerinde Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında oynayacağı Kazakistan ve Letonya maçlarının aday kadrosuna çağrıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X