Timsah’ta sarı alarm

Sezon başından bu yana 55 sarı, 6 kırmızı kartla karşı karşıya kalan yeşil beyazlılar da Erdem Özgenç, Balazs Dzsudzsak, Bekir Yılmaz, Miroslav Stoch, Şamil Çinaz, Ricardo Faty ve Dany Nounkeu sınırda bulunuyor.

Timsah’ta sarı alarm

Bursaspor’da tüm gözler cumartesi günü Timsah Arena’da oynanacak Fenerbahçe randevusuna çevrildi. Kritik 90 dakikadan 3 puan alarak alt sıralarla bağını koparmak, üst kısma ise yaklaşmak isteyen yeşil beyazlılarda sarı kart alarmı verildi. Timsah’ta Erdem Özgenç, Balazs Dzsudzsak, Bekir Yılmaz, Miroslav Stoch, Şamil Çinaz, Ricardo Faty ve Dany Nounkeu 3’er sarı kartla ceza sınırında bulunuyor.

STOCH OYNAMAYACAK

Bu oyunculardan sezon başında Fenerbahçe’den satış opsiyonlu kiralanan Stoch anlaşma gereği kritik 90 dakika forma giymeyecek. Diğer 6 isim kart görmesi durumunda ise gelecek haftaki Eskişehirspor deplasmanında oynamayacak. Yeşil beyazlı oyuncular sezon başından bu yana 55 sarı ve 6 kırmızı kartla karşı karşıya kaldı. Oldukça hırçın bir sezon geçiren Timsah’ta kırmızı kart gören isimler Josue (2), Dzsudzsak, Jorquera, Tomas Necid ve Sercan Yıldırım oldu.

SERCAN MAÇ SONU

Bilindiği gibi Sercan Yıldırım 3-3 sonuçlanan Başakşehir maçı sonrası 4.hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle kırmızı kart görmüştü. Timsah’ta en çok sarı kart gören isim ise Dany Nounkeu oldu. Süper Lig’de 7, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 1 sarı kart gören tecrübeli stoperi 5 sarı kartla Çek stoper Tomas Sivok izledi. Son yılların en hırçın dönemlerinden birini yaşayan Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ise Başakşehir karşılaşmasında tribüne gönderilmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X